bestel een cadeaubon
E9C15CD8-D4AD-4522-80C4-0A19D426D4E5
Created with sketchtool.
35CFBE85-8E2E-4058-96E6-BF11A65BEF07
Created with sketchtool.
Skip to content
Home
Over ons
Menu
Sfeerbeelden
Contact
×
Home
Over ons
Menu
Sfeerbeelden
Contact
Menu
0476 51 00 28
Home
Over ons
Menu
Sfeerbeelden
Contact
×
Home
Over ons
Menu
Sfeerbeelden
Contact
Menu
0476 51 00 28
Menu
Tapas
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Zoetigheden
Dranken
Tapas
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Zoetigheden
Dranken
Suggesties
Gelakt buikspek met brioche, Holstein en fine champagne
Tartaar van Coquille met hazelnoot en groene kruiden
Wilde Eend met ras-el-hanout, wortel en taboulé
Hazenrugfilet met gebraiseerd witloof, sjalot en portsaus
Om te starten of
om te delen
Paletta Belotta Iberico
22
100gr fijn gesneden spaanse ham
Croquetas Del Dià
15
mosterddip - 5st.
Hollstein Gepekeld
24
pecorino - pijnboompit
Artisanale Kroketten
22
grijze garnalen - oud brugge kaas
Gravad Lax
21
gemarineerde zalm - yoghurt - komkommer
Sticky Iberico Fingers
18
traag gegaarde iberico ribs zonder botje
Mergpijp in de oven
16
Palletta Belotta & Ganzenlever +10
Carpaccio Belgisch wit-blauw
20
parmigiano reggiano - rucola
Om te starten of
om te delen
Gegrilde Reuze Gamba's
24
tomatensalsa - limoen
Gebakken Ganzenlever
26
gekarameliseerd witloof - appel
Goujonettes
16
kabeljauwreepjes "Jean sur mer" - tartaarsaus
Kaasplank
16
harde, halfharde en zachte kaas met huisgemaakte compote
Krokante Kalfszwezerik
26
paddenstoel - truffel
Vitello Tonato
22
kalfsmuis - kappertjes
Selectie van de Chef
51
het beste van 4gerechtjes gekozen door de chef voor 3 personen. Kan vermeerderd worden per persoon €15/pp.
Hoofdgerechten -
"Klassiekers"
Vlaamse Stoverij
26
Op grootmoederswijze met St. Bernardus Abt 12 en witloofslaatje
Kabeljauwhaasje
33
Met puree van bintjes, witte wijnsaus en grijze garnalen
Lamskroon
39
Door ons geselecteerd, in huis versneden, vergezeld van warme groentjes en gratin dauphinois
Vol-au-vent "Huisgemaakt"
28
parijse champignon - bladerdeegkoekje
CHIC&CHER Vol-au-vent "Huisgemaakt"
33
mousselinesaus - grijze garnalen
kalfszwezeriken +9
Zeetong "Meunière"
Dagprijs
Apart hoeve boter en handgesneden frietjes
Steak Tartaar
28
'Blanc Bleu' op wijze van de chef met handgesneden frietjes
Filet Pur
38
De ossenhaas van het rund, een premium stuk vlees van het meest malse deel, ook wel de runderhaas genoemd
Hoofdgerechten -
"Klassiekers"
Zalmfilet 'Op vel gebakken'
29
Geprakte aardappel en klassiek geklopte béarnaisesaus
Ribeye, Ierse Black Angus
42
Ierse runderen leven voornamelijk buiten, 90% gras dieet. +/- 350gr, mals vlees, goed dooraderd met een "oogje" vet midden in het vlees.
Geroosterde Kip 'La Belle Flamande'
30
Kwaliteitskip van bij ons met ravioli, bloemkool en truffel
Linguine Boscaiola
29
Smeuïge pasta met bospaddestoelen en spekjes
Fazant 'Fine Champagne'
35
Een ware delicatesse met chiconettes en artisanale kroketten
Warme Geitenkaas Salade
27
Winterse salade met honing-mosterd en appeltjes
Ierse 'Steak' Angus
30
Kwaliteitsvol en mager vlees, sappig, mooi rood van kleur en zeer toegankelijk van smaak
Zoetigheden
Crème Brulée
10
Dame Blanche
10
Moelleux au Chocolat
12
Klassieke Tiramisu
10
Sabayon
12
Kaasplank
16
harde, halfharde en zachte kaas met huisgemaakte compote
Zoete hapjes
9
selectie zoetigheden voor bij de koffie
't Vertier Tiramisu
11
speculoos - advokaat
Profiterolles
10
slagroom - chocoladesaus
Café Affogato
9
mokka ijs - karamel - slagroom
Appelgebak v/h huis
14
jonagold - vanille ijs
'Vieruurtjes op ZONDAG'
14u30-17u30
Verse Brusselse Wafel of
Huisgemaakte Pannenkoeken 2st
Suiker & boter
4
Confituur & boter
4,5
Vanille Roomijs & Chocolade
5,5
Mikado
7
Suzette & Vanille ijs
7
Appeltjes & Vanille ijs
8