bestel een cadeaubon E9C15CD8-D4AD-4522-80C4-0A19D426D4E5 Created with sketchtool.
Skip to content

Menu

Suggesties

  • Gelakt buikspek met brioche, Holstein en fine champagne
  • Tartaar van Coquille met hazelnoot en groene kruiden
  • Wilde Eend met ras-el-hanout, wortel en taboulé
  • Hazenrugfilet met gebraiseerd witloof, sjalot en portsaus

Om te starten of
om te delen

  • Paletta Belotta Iberico
    22
    100gr fijn gesneden spaanse ham
  • Croquetas Del Dià
    15
    mosterddip - 5st.
  • Hollstein Gepekeld
    24
    pecorino - pijnboompit
  • Artisanale Kroketten
    22
    grijze garnalen - oud brugge kaas
  • Gravad Lax
    21
    gemarineerde zalm - yoghurt - komkommer
  • Sticky Iberico Fingers
    18
    traag gegaarde iberico ribs zonder botje
  • Mergpijp in de oven
    16
    Palletta Belotta & Ganzenlever +10
  • Carpaccio Belgisch wit-blauw
    20
    parmigiano reggiano - rucola

Om te starten of
om te delen

  • Gegrilde Reuze Gamba's
    24
    tomatensalsa - limoen
  • Gebakken Ganzenlever
    26
    gekarameliseerd witloof - appel
  • Goujonettes
    16
    kabeljauwreepjes "Jean sur mer" - tartaarsaus
  • Kaasplank
    16
    harde, halfharde en zachte kaas met huisgemaakte compote
  • Krokante Kalfszwezerik
    26
    paddenstoel - truffel
  • Vitello Tonato
    22
    kalfsmuis - kappertjes
  • Selectie van de Chef
    51
    het beste van 4gerechtjes gekozen door de chef voor 3 personen. Kan vermeerderd worden per persoon €15/pp.

Hoofdgerechten -
"Klassiekers"

  • Vlaamse Stoverij
    26
    Op grootmoederswijze met St. Bernardus Abt 12 en witloofslaatje
  • Kabeljauwhaasje
    33
    Met puree van bintjes, witte wijnsaus en grijze garnalen
  • Lamskroon
    39
    Door ons geselecteerd, in huis versneden, vergezeld van warme groentjes en gratin dauphinois
  • Vol-au-vent "Huisgemaakt"
    28
    parijse champignon - bladerdeegkoekje
  • CHIC&CHER Vol-au-vent "Huisgemaakt"
    33
    mousselinesaus - grijze garnalen
    kalfszwezeriken +9
  • Zeetong "Meunière"
    Dagprijs
    Apart hoeve boter en handgesneden frietjes
  • Steak Tartaar
    28
    'Blanc Bleu' op wijze van de chef met handgesneden frietjes
  • Filet Pur
    38
    De ossenhaas van het rund, een premium stuk vlees van het meest malse deel, ook wel de runderhaas genoemd

Hoofdgerechten -
"Klassiekers"

  • Zalmfilet 'Op vel gebakken'
    29
    Geprakte aardappel en klassiek geklopte béarnaisesaus
  • Ribeye, Ierse Black Angus
    42
    Ierse runderen leven voornamelijk buiten, 90% gras dieet. +/- 350gr, mals vlees, goed dooraderd met een "oogje" vet midden in het vlees.
  • Geroosterde Kip 'La Belle Flamande'
    30
    Kwaliteitskip van bij ons met ravioli, bloemkool en truffel
  • Linguine Boscaiola
    29
    Smeuïge pasta met bospaddestoelen en spekjes
  • Fazant 'Fine Champagne'
    35
    Een ware delicatesse met chiconettes en artisanale kroketten
  • Warme Geitenkaas Salade
    27
    Winterse salade met honing-mosterd en appeltjes
  • Ierse 'Steak' Angus
    30
    Kwaliteitsvol en mager vlees, sappig, mooi rood van kleur en zeer toegankelijk van smaak

Zoetigheden

  • Crème Brulée
    10
  • Dame Blanche
    10
  • Moelleux au Chocolat
    12
  • Klassieke Tiramisu
    10
  • Sabayon
    12
  • Kaasplank
    16
    harde, halfharde en zachte kaas met huisgemaakte compote
  • Zoete hapjes
    9
    selectie zoetigheden voor bij de koffie
  • 't Vertier Tiramisu
    11
    speculoos - advokaat
  • Profiterolles
    10
    slagroom - chocoladesaus
  • Café Affogato
    9
    mokka ijs - karamel - slagroom
  • Appelgebak v/h huis
    14
    jonagold - vanille ijs

'Vieruurtjes op ZONDAG'
14u30-17u30

  • Verse Brusselse Wafel of
    Huisgemaakte Pannenkoeken 2st
  • Suiker & boter
    4
  • Confituur & boter
    4,5
  • Vanille Roomijs & Chocolade
    5,5
  • Mikado
    7
  • Suzette & Vanille ijs
    7
  • Appeltjes & Vanille ijs
    8