bestel een cadeaubon
E9C15CD8-D4AD-4522-80C4-0A19D426D4E5
Created with sketchtool.
35CFBE85-8E2E-4058-96E6-BF11A65BEF07
Created with sketchtool.
Skip to content
Home
Over ons
Menu
Sfeerbeelden
Contact
×
Home
Over ons
Menu
Sfeerbeelden
Contact
Menu
0476 51 00 28
Home
Over ons
Menu
Sfeerbeelden
Contact
×
Home
Over ons
Menu
Sfeerbeelden
Contact
Menu
0476 51 00 28
Menu
Tapas
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Zoetigheden
Dranken
Tapas
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Zoetigheden
Dranken
Suggesties
Brioche - buikspek - kewpie
Mechelse Asperges op z'n Vlaams
Mechelse Asperges - hoeve ei - gerookte zalm
Skrei - asperges - mousseline
Speenvarken - asperges - erwt
Vraag gerust naar ons suggestie vlees!
Om te starten of
om te delen
Paletta Belotta Iberico
22
100gr fijn gesneden spaanse ham
Croquetas Del Dià
15
mosterdip - 5st.
Hollstein Gepekeld
24
truffelmayonnaise - tomaat
Goujonettes
16
kabeljauwreepjes "Jean sur mer" - tartaarsaus
Pluma Arrosticini 3st.
15
kewpie -sesam
Gegrilde Langoustines
24
tomatensalsa - limoen
Crostini 5st.
19
knapperige italiaanse broodjes
Om te starten of
om te delen
Pulpo à la Gallega
24
aardappel - paprika
Carpaccio Belgisch Wit-Blauw
20
parmigiano reggiano - ruccola
Artisanale Kroketten
22
grijze garnalen - oud brugge kaas
Burrata
21
tomatenvariëteit - basilicum
Vitello Tonato
22
kalfsmuis - kappertjes
Gravad Lax
20
gemarineerde zalm - yoghurt - komkommer
Selectie van de Chef
45
het beste van 4gerechtjes gekozen door de chef - (3 à 5p.)
Hoofdgerechten -
"Klassiekers"
Vlaamse Stoverij
26
St. Bernardus Abt 12 - witloofslaatje
Kabeljauwhaasje "Gebakken"
31
bintjes - witte wijnsaus
Vol-au-vent "Huisgemaakt"
28
champignon - bladerdeegkoekje
CHIC&CHER Vol-au-vent "Huisgemaakt"
33
mousselinesaus - grijze garnalen
kalfszwezeriken +9
Zeetong "Meunière"
Dagprijs
hoeve boter - verse frietjes
Steak Tartaar "de beste"
28
'Blanc Bleu' op wijze van de chef
Linguine alle Vongole
31
verse pasta - 200gr schelpjes - look - tomaatjes
Caesar's Salad
29
bindsla - krokant spek
Hoofdgerechten -
't Beste van de grill
Belgische Steak
29
kwaliteitsvol en mager vlees, sappig, mooi rood van kleur en zeer toegankelijk van smaak.
Butcher's Plate
40
door ons geselecteerd vlees, in huis versneden, +/-450gr, voor de échte vleesliefhebber!
Ribeye, Ierse Black Angus
42
Ierse runderen leven voornamelijk buiten, 90% gras dieet. +/- 350gr, mals vlees, goed dooraderd met een "oogje" vet midden in het vlees.
Zeevruchten Schotel
48
pijlinktvis, schaal en schelpdieren,.. verse look en kruidenmengeling
Filet Pur
38
de ossenhaas van het rund, een premium stuk vlees van het meest malse deel, ook wel runderhaas genoemd.
Surf 'n Turf
44
inktvis, reuzegamba, rundsvlees door de chef geselecteerd.
Zoetigheden
Crème Brulée
10
Dame Blanche
10
Moelleux au Chocolat
12
Klassieke Tiramisu
10
Sabayon
12
Zoete hapjes
8
selectie zoetigheden voor bij de koffie
't Vertier Tiramisu
11
speculoos - advokaat
Profiterolles
12
slagroom - chocoladesaus
Café Affogato
9
mokka ijs - karamel - slagroom
Appelgebak v/h huis
10
jonagold - vanille ijs
'Vieruurtjes op ZONDAG'
14u30-17u30
Verse Brusselse Wafel of
Huisgemaakte Pannenkoeken 2st
Suiker & boter
4
Confituur & boter
4,5
Vanille Roomijs & Chocolade
5,5
Mikado
7
Suzette & Vanille ijs
7
Appeltjes & Vanille ijs
8